Najnoviji postovi na forumu

VHF DX CLUSTER - POSLJEDNJI SPOTOVI

Podravina 15Članovi Radio kluba ''Koprivnica” organiziraju u subotu 7. studenoga 2015.godine H A M F E S T - “ Podravina 2015 ”, koji će se održati u sklopu obilježavanja Dana grada Koprivnice.

Okupljanje je do 10,30 sati u prostorijama Radio kluba Koprivnica, u Koprivnici,Trg mladosti 1a, Dom zajednice tehničke kulture, gdje će se održati podjela nagrada i priznanja.

Po završetku podjele priznanja organizirat ćemo tradicionalno druženje uz objed u poznatom, koprivničkom ugostiteljskom objektu. Iz tog razloga umoljavamo sve sudionike UKV natjecanja ''Podravina 2015'', koji namjeravaju doći na Hamfest, da nas o svojem dolasku izvijeste, e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj: 099/686-1852 najkasnije do 4. studenoga 2015.g, kako bismo na vrijeme mogli osigurati dovoljan broj mjesta u ugostiteljskom objektu.

Za sve one koji ne znaju gdje se nalazi naš klub, organizirali smo dežurstvo naših članova na kanalu S-19 145.475MHz...koji će sve goste sprovesti do kluba.

Radujemo se Vašem dolasku!

Članovi Radio kluba Koprivnica